22
اسفند

ارسال 36000 اثر در دومین فراخوان بازآفرینی محتوای دینی در فضای مجازی

رئیس اداره آموزش و فرهنگ‌سازی فضای مجازی حوزه‌های علمیه خواهران گفت: ۳۶ هزار نفر در دومین همایش بازآفرینی محتوای دینی در فضای مجازی ثبت‌نام کردند.

محمد‌تقی جلیلی‌صفت صبح امروز در اختتامیه دومین فراخوان بازآفرینی محتوای دینی در فضای مجازی که در سالن فرهنگیان استان یزد برگزار شد، با بیان اینکه در شهریور ماه نخستین دوره همایش برگزار شد، اظهار داشت: دومین دوره همایش سراسری هم با عنوان فعالان فضای مجازی حوزه‌های علمیه خواهران فراخوان داد و امروز اختتامیه آن در حال برگزاری است.

رئیس اداره آموزش و فرهنگ سازی فضای مجازی حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور ابراز داشت: در اولین دوره همایش با حضور 300 نفر مهمان، افراد برگزیده معرفی و تجلیل شدند و در دومین همایش هم با حضور چشمگیر شرکت کنندگان روبه رو شدیم.

وی گفت: تولید محتواهای بسیار خوب و قابل توجه با موضوع مذهبی، دینی و با نگاه بازآفرینانه به محتوای دینی از نکات قابل توجه این دوره بازآفرینی محتوای دینی در فضای مجازی است.

جلیلی صفت با اشاره به نکته مهم در آثار دریافتی دومین دوره همایش تصریح کرد: بسیاری از طلاب به فضای بازآفرینی دینی بسیار نزدیک شدند و تحولی در این زمینه است که اگر کارگاه‌ها، نشست‌های تخصصی و آموزش‌های مختلف برگزار شود بدون شک اثرگذاری بسیار بیشتری نسبت به گذشته دارد.

رئیس اداره آموزش و فرهنگ سازی فضای مجازی حوزه‌های علمیه خواهران به شرکت بسیار خوب خواهران طلبه در دومین دوره همایش بازآفرینی و محتوای دینی در فضای مجازی اشاره کرد و افزود: در دومین فراخوان که دی ماه سال جاری از سوی مرکز حوزه علمیه خواهران منتشر شد 36 هزار نفر ثبت نام کردند و 400 اثر به مرحله داوری راه یافت که از این میان 10 نفر حائز رتبه برتر و قابل تقدیر شناخته شدند.

وی با اشاره به بخش‌های مختلف این همایش اظهار داشت: بخش وبلاگ نوشت، بخش پست‌های منتشره در شبکه‌های اجتماعی و کوثر نت یا بخش کوتاه نوشت بخش‌های مختلف این دوره از همایش بود.

جلیلی صفت در ادامه خاطرنشان کرد: آثار ارسالی به همایش به جهت کیفی قابل قبول بودند اما در بخش کوتاه نوشت نفر اول، دوم و سوم و در بخش شبکه‌های اجتماعی نفر اول نداشتیم ولی در بخش وبلاگ نوشت با توجه به سابقه خوب طلاب، نفرات برتر نیز داشتیم.

رئیس اداره آموزش و فرهنگ سازی فضای مجازی حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور با بیان اینکه تولید آثار کیفی از سوی خواهران طلبه است مهمترین دغدغه و هدف از برگزاری این همایش بود گفت: دغدغه و سیاستی که مرکز فناوری اطلاعات در این دو سال پیگیر کرد آثار و برکات بسیاری داشته که یکی از آن‌ها ایجاد کارگاه وبلاگ گروهی است که طلاب با هم افزایی در کنار هم محتواهای خوبی به عنوان طلبه فعال در فضای مجازی در این زمینه تولید می‌کنند.


free b2evolution skin


فرم در حال بارگذاری ...